in

Ce avantaje ofera un roto compactor

Firmele apeleaza la diverse solutii pentru a gestiona corect cantitatea de deseuri pe care o au. Un roto compactor se poate dovedi cea mai buna solutie pentru cantitatile mari de deseuri, dar si pentru cele medii. Vine cu mai multe avantaje si ajuta enorm atat posesorul deseurilor cat si mediul inconjurator.

Roto compactorul permite alimentara continua

Primul si cel mai important avantaj al unui roto compactor este faptul ca permite alimentarea continua. Ce inseamna asta? Ca nu va mai fi nevoie de personal special alocat pentru gestionarea deseurilor si pentru incarcarea masinii de compactare. Aparatele au un jgheab de alimentare deschis, care poate alimenta continuu aparatul pana cand gramada de deseuri se termina. 

Compactarea determina un numar mai mic de drumuri pentru debarasare

Un alt avantaj important al compactoarelor este faptul ca odata obtinuti balotii, pentru ca acestia sa fie debarasati se va reduce considerabil numarul de transporturi la groapa de gunoi. Acest lucru se traduce in mai putin combustibil consumat si in final, in costuri mai mici pentru gestionarea deseurilor. Pe termen lung, economiile se vor vedea cu siguranta, iar costul aparatul va fi amortizat chiar din primul an.

Compactoarele sunt potrivite pentru mai multe tipuri de deseuri

Cele mai citite articole

Aceste roto compactoare au fost gandite pentru a se potrivi mai multor tipuri de deseuri. Compactorul poate fi folosit pentru deseurile clasice, menajere, dar si pentru cele reciclabile, asa cum sunt plasticul, cartonul si hartia. Este important ca procesul de compactare sa aiba loc selectiv si sa nu se amestece deseurile menajere cu cele reciclabile. 

Compactorul poate fi folosit usor

Un astfel de dispozitiv este foarte usor de pus in functiune cu ajutorul instructiunilor care il insotesc. Ulterior, operarea sa nu necesita cursuri si alte programe de pregatire. Poate fi pus usor pe orice tip de teren si se va adapta tuturor situatiilor. 

De asemenea, poate fi pus chiar in locul unde sunt obtinute deseurile pentru a diminua drumurile de la locul in care sunt depozitate, la locul in care se afla compactorul. Costurile de intretinere sunt mici, datorita faptului ca un astfel de compactor are de cele mai multe ori alimentare hidraulica.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Cum se alege spatiul pentru un birou de inchiriat

Detectoare camere pentru securitatea informatiilor si a intimitatii tale