in

Top 10 anvelope de vara

Alegerea anvelopelor de vara pentru o masina este o eterna sursa de bataie de cap: trebuie sa echilibrezi intre rezistenta la uzura si calitatea aderentei pe asfalt, sa te mentii intr-un anumit buget si, in acelasi timp, sa vrei sa mentii in continuare confortul acustic decent, mai ales pe masini bugetare cu izolare fonica de calitate scazuta. Exista un top 10 anvelope de vara, de care ar trebui sa tii cont.

Michelin 

Sondajele arata in mod repetat ca anvelopele de vara Michelin sunt extrem de populare in randul soferilor. Un motiv pentru evaluarea excelenta de catre consumatori este durata lunga de viata a acestor anvelope. Acest lucru a facut din Michelin unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope de vara pentru vehiculele multor mari producatori de automobile de-a lungul anilor. 

Continental

Anvelopele de vara de la Continental s-au numarat de mult timp printre anvelopele de top in ceea ce priveste siguranta conducatorului auto si cel mai mare confort de condus posibil. In plus, producatorul de anvelope acorda o mare importanta aspectelor ecologice atat in anvelopele sale de vara, cat si in anvelopele de iarna ale marcii. Pe langa kilometrajul mare, anvelopele de vara de la Continental impresioneaza prin rezistenta redusa la rulare, ceea ce duce la un consum mai mic de combustibil si, prin urmare, la o reducere a emisiilor de CO2.

Pirelli

Anvelopele de vara Pirelli sunt cunoscute pentru manevrabilitate fara compromisuri pe toate suprafetele de drum. Pirelli este furnizorul exclusiv de anvelope pentru Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). Desigur, producatorul de anvelope ofera si o combinatie speciala de inovatii tehnice, siguranta ridicata si confort excelent la conducere in afara circuitului de curse. Cu peste 100 de ani de experienta, Pirelli reuseste in mod repetat sa produca anvelopele de vara potrivite pentru fiecare vehicul si fiecare cerinta. 

Good Year

Goodyear este unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope din lume de multi ani. Prin introducerea continua a tehnologiilor noi si inovatoare, compania a reusit sa produca anvelope de vara la cele mai inalte standarde. Anvelopele de vara Good Year au stabilit in mod repetat noi standarde in ultimii ani, astfel incat concluzia testului Goodyear de anvelope de vara este extrem de pozitiva. 

Dunlop

Datorita cercetarii permanente si dezvoltarii ulterioare, producatorul de anvelope Dunlop a reusit in mod repetat sa sporeasca capacitatile anvelopelor de vara cu fiecare generatie de anvelope. Cele mai noi cauciucuri de vara de la Dunlop, pe care, desigur, le poti obtine la un pret atractiv de pe anvelomag.ro, puncteaza mai presus de toate, prin manevrabilitate armonioasa atat pe carosabil uscat, cat si pe carosabil umed. 

Firestone

Anvelopele de vara Firestone sunt foarte populare. De exemplu, Firestone Firehawk SZ 90 straluceste ca o anvelopa de performanta ultra-inalta, cu o manevrabilitate buna si o aderenta buna. Este ideala pentru soferii sportivi. Cu modelul sau asimetric al benzii de rulare, aceasta anvelopa de vara Firestone asigura performante ridicate pe teren umed si uscat.

Kormoran

Anvelopele Kormoran iti ofera caracteristici de condus perfecte si performante de incredere. Nu conteaza ce cauti. Producatorul de anvelope iti ofera in gama sa anvelope de vara profesionale pentru toate cerintele si nevoile diferite, de peste 30 de ani.

Austone Athena

Fiabilitatea anvelopelor de vara Austone Athena a fost demonstrata in multe teste si au primit, de asemenea, note mari pentru tractiune atat pe drumuri uscate, cat si pe carosabil umed. Austone este anvelopa de vara ideala pentru proprietarii de masini cu un buget mediu, care pot functiona la viteze mari si o alegere excelenta pentru multi soferi. 

General Tire Altimax Comfort

Altimax Comfort este un partener de incredere pentru un confort de condus linistit. Anvelopele de vara Altimax Confort au un comportament de directie foarte bun pe drumuri ude si risc scazut de acvaplanare. De asemenea, au un consum redus de combustibil si kilometraj mare.

Debica Passio 2

Passio 2 are un nivel ridicat, datorita rulajului de distributie a presiunii imbunatatita pe zona de contact. Designul cu patru nervuri asigura o aderenta exemplara in conditii de drum umed si uscat si ofera astfel, un nivel ridicat de confort la volan. Are un design cu 4 nervuri si carcasa cu distributie optimizata a presiunii, pentru o aderenta buna si un kilometraj ridicat.

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Importanţa Unei Agende Personalizate, Chiar Dacă Lucrezi De La Domiciliu