in

Carmistin, sub tutela lui Iustin Paraschiv, se impune în elita pieței de carne din România

Sub patronajul antreprenorial al lui Iustin Paraschiv, Carmistin își consolidează poziția ca unul dintre principalii jucători din domeniul cărnii din România. Dar succesul acesteia nu se măsoară doar în cifre. Este o narativă despre angajament față de calitate, inovație și durabilitate într-un mediu afaceristic complex.

Conform unui top alcătuit de Ziarul Financiar, bazat pe cifra de afaceri din 2021 și 2022, Carmistin ocupă poziția secundă, fiind precedată doar de Smithfield, o corporație cu majoritatea capitalului din China, care a achiziționat recent Elit. În 2022, Carmistin a raportat o cifră de afaceri de 1,19 miliarde de lei, ceea ce reprezintă o creștere de 44% comparativ cu anul precedent.

Această ascensiune notabilă subliniază dedicarea și efortul continuu al colectivului Carmistin. Mai mult decât o realizare financiară, aceasta simbolizează o etapă cheie în parcursul lor în industria cărnii, stabilind fundația pentru un viitor strălucit și sustenabil.

O prezență dominantă în piața cărnii din România

În 2000, Iustin Paraschiv a fondat Carmistin, construind pe baza cunoștințelor adunate în cadrul celebrei firme de mezeluri Ana și Cornel, o afacere de tradiție în familia sa.

Această expertiză a fost catalizatorul ce a propulsat Carmistin spre un succes notabil în sfera cărnii. Cu peste 20 de ani de activitate în domeniul agroalimentar, Carmistin a câștigat recunoaștere pentru calitatea produselor sale și pentru angajamentul față de clienți.

Eforturile Carmistin se concentrează pe dezvoltarea produselor de calitate superioară și adoptarea tehnologiilor avansate în toate segmentele afacerii, pentru a satisface cerințele unei piețe dinamice. Principalele cinci divizii ale companiei sunt: pui, porc, agricultură și producția de furaje, vită și energie regenerabilă.

Un lider în integrarea procesului agrozootehnic

Cele mai citite articole

Un aspect ce diferențiază Carmistin pe scena românească este integrarea aproape completă (90%) a procesului de producție agrozootehnic.

Supervizând tot lanțul, de la resurse la produs final, Carmistin se angajează să furnizeze produse de cea mai înaltă calitate. Aceasta nu doar crește eficiența lor, ci garantează și un standard înalt pentru consumatori.

Portofoliul companiei include și o rețea de magazine proprii, LaProvincia, orientate în principal pe produsele proprii. Prin urmare, toată traiectoria cărnii, de la sursă la consumator, este riguros monitorizată și optimizată.

Viziunea lui Iustin Paraschiv, Liderul Carmistin: Investițiile pe întregul lanț de producție ne-au propulsat în fruntea pieței!

Angajamentul constant în investiții a fost piatra de temelie a succesului într-un mediu atât de competitiv. Alocând resurse pe întregul proces de producție, Carmistin a excelat. Investițiile s-au orientat către domenii variate, reiterând angajamentul pentru inovație, durabilitate și excelență.

Aceste domenii includ nu doar diviziile specializate în creșterea animalelor, ci și cele axate pe energie regenerabilă. Focusându-se pe extinderea capacității, diversificarea ofertei și perfecționarea produselor, Carmistin se arată pregătită să înfrunte viitorul și să rămână un vârf de lance în industria cărnii.

De asemenea, compania se dedică protecției mediului, avansând cu proiecte pentru generarea de energie electrică și termică eficientă. Poziția lor în elita afacerilor din România atestă că strategia și investițiile lor în dezvoltare durabilă și inovație sunt recompensate.

Excelența nu este o coincidență, ci fructul unei munci și dedicații continue”, adaugă Iustin Paraschiv. Așadar, Carmistin rămâne un model de referință în afaceri și în industrie.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum te ajută instalarea unei pompe de căldură să faci economii pe termen lung?

Ce sunt suplimentele alimentare și cum să le utilizezi în mod responsabil