in

Vitrine calde de calitate pentru venituri suplimentare

Pentru a prezenta gama completă vizitatorilor cafenelelor, cofetăriei, departamentelor culinare din magazine, este perfectă o vitrină caldă RTR 160L, pe care o puteți cumpăra de la TC Romania Crown Cool, ținând cont de tipurile de produse, dimensiuni, funcționalitate. Acest echipament are iluminare interioară de tip LED, termostat mecanic reglabil, 3 rafturi rezistente și cromate, tip grilaj, geamuri duble, uși glisante în zona din spate.

Tipuri și domeniul de utilizare a vitrinelor termice

Un astfel de echipament comercial diferă în funcție de mai multe criterii:

  • capacitate ;
  • metoda de instalare: pe blat (tejghea) sau standard;
  • destinație pentru produse specifice (poate dispune de rafturi, tăvi pentru preparate finite sau o combinație a ambelor).

Care tip este mai potrivit pentru o anumită unitate depinde de tipul de produse pentru care este destinat. O vitrină cu grătar încălzit este potrivit pentru produse prăjite și coapte.

Echipamente cu rafturi pe care pot fi așezate cu ușurință sortimente de pizza, plăcinte, precum și alte feluri de mâncare asemănătoare.

Sunt folosite în magazine alimentare, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii. Un astfel de echipament poate fi selectat în funcție de forma și tipurile de rafturi pentru specificul sortimentului unității.

Când extinzi meniul pentru a include articole fierbinți, îi vei face pe clienți mai fericiți și va crește fluxurile de venituri, fapt ce va ajuta afacerea să se dezvolte ca urmare a unei varietăți sporite de meniu.

Beneficiile folosirii vitrinelor calde

Vitrinele încălzite sunt populare datorită beneficiilor pe care le oferă. Și anume:

  • Extinde volumul de mărfuri comercializate dincolo de articolele reci

Cele mai citite articole

În multe cazuri, magazinele și cafenelele care oferă produse la pachet oferă doar produse reci, deoarece nu au o modalitate de a încălzi sau de a menține calde alimentele după ce sunt gătite. 

În calitate de proprietar de afaceri, ești mereu în căutarea unor noi modalități de a câștiga mai mulți bani și de a crea centre de profit suplimentare. Oferirea de opțiuni de mâncare caldă bazei tale de clienți poate fi un avantaj pentru afacere. Poți oferi clienților tăi mai mult decât o gustare, fapt care îți aduce mai mulți bani. 

Poți face acest lucru oferind mai multe opțiuni sau asigurându-te întotdeauna că ai mai mult decât suficientă mâncare pregătită. Vrei ca clienții să se bazeze pe faptul că găsesc mereu mâncarea pe care și-o doresc, astfel încât să se întoarcă des.

  • Poți atrage clienți prin crearea unui punct focal în magazinul tău

Cu puțin fler de planificare și design, noua vitrină încălzită poate deveni un punct focal în afacerea ta. Când este timpul să plasezi echipamentul încălzit, vrei ca acesta să fie unul dintre primele locuri pe care le-a observat clientela. Acest lucru va ajuta la atragerea clienților către vitrina caldă și va încuraja un număr mai mare de achiziții impulsive.

  • Oferă clientului o opțiune de preluare rapidă

În lumea modernă, oamenii aleargă mereu de la un lucru la altul, iar timpul este o marfă foarte valoroasă. Dacă oferi clienților o opțiune rapidă și caldă pentru o gustare sau un antreu, ei o vor alege pentru comoditate. Un client care știe că prețuiești timpul lor va avea mai multă disponibilitate să revină. O opțiune de preluare rapidă va aduce, de asemenea, o gamă mai largă de clienți, de la copii la adulți.

  • Alimentele vor rămâne proaspete mai mult timp 

Nu vrei să irosești bani pregătind mâncarea, ținând-o la cald și apoi s-o arunci pentru că nu se vinde suficient de repede. Pe lângă atragerea clienților, un echipament încălzit va menține alimentele fierbinți și va ajuta să prelungiți timpul în care le poți vinde. Cu o temperatură constantă, mâncarea rămâne comestibilă pentru o perioadă lungă de timp, oferind clienților tăi șansa de a o achiziționa.

Intră pe tcromania.com pentru detalii și comenzi de vitrine calde!

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

In functie de ce criterii iti poti alege o lustra potrivita pentru fiecare camera din locuinta ta?

Comparația împrumuturilor rapide cu cele standard