in

In functie de ce criterii iti poti alege o lustra potrivita pentru fiecare camera din locuinta ta?

In functie de ce criterii iti poti alege o lustra potrivita pentru fiecare camera din locuinta ta?

Exista o multime de optiuni cand vine vorba de alegerea lustrei potrivite pentru interiorul locuintei, in functie de camera in care urmeaza sa fie amplasata. Astfel, este important ca, in functie de decor si de intregul stil al locuintei, sa se opteze pentru lustre potrivite, care sa nu deranjeze din punct de vedere vizual, ci, din contra, sa se integreze perfect in armonia mobilierului.

Proprietarii de locuinte care vor sa cumpere lustre pentru fiecare incapere, pot lua in considerare sfaturile si mentionarile din randurile de mai jos, pentru a face alegerea adecvata.

4 tipuri de lustre pentru fiecare camera din locuinta ta

1. Pentru camera de zi

Datorita faptului ca este vorba de camera de zi, cea in care oaspetii isi gazduiesc musafirii, se poate opta pentru o lustra cu un aspect pretentios, sofisticat, astfel incat sa atraga imediat atentia. O varianta ar putea fi reprezentata de pendul rustic Ahrendale, care are un stil special, unic.

2. Pentru camera de dormit

Cele mai citite articole

Lustrele alese pentru dormitor trebuie sa aiba nuante cat mai simple, neutre, astfel incat sa nu incarce in mod neplacut coloristica incaperii. De asemenea, trebuie sa se ia in considerare cumpararea unor lustre de dimensiuni reduse, mai ales daca dormitorul este mic.

3. Pentru bucatarie

In cazul bucatariei, proprietarii de locuinte pot opta pentru lustre, care sa se integreze in stilul mobilierului. De exemplu, daca mobila de bucatarie are un model vintage, atunci si modelul lustrei poate sa fie retro sau chiar clasic.

4. Pentru hol

Alegerea lustrei potrivite pentru hol depinde in cea mai mare parte de dimensiunea incaperii. Daca este vorba despre un hol mare si impunator, se poate opta cu incredere pentru un candelabru, care sa atraga atentia musafirilor imediat. Daca este vorba de un hol de mici dimensiuni, se poate alege o lustra mica, dar in culori deschise.

Prin urmare, fiecare camera are nevoie de propriul sau model potrivit de lustra, astfel incat sa ofere si un grad ridicat de functionalitate, dar si sa se integreze armonios in decorul incaperii.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

In ce situatii poate fi folosit un microfon spion? 

Vitrine calde de calitate pentru venituri suplimentare