in

Tu ai o mașină de fabricat cuburi de gheață în localul tău?

Tu ai o mașină de fabricat cuburi de gheață în localul tău?

Dacă vrei să îți deschizi propriul bar, cafenea sau restaurant, vei avea o mulțime de decizii de luat cu privire la activele și echipamentele pe termen lung de care ai nevoie. La urma urmei, alegerea echipamentului potrivit pentru nevoile tale va face diferența între o afacere nereușită și una de succes. De asemenea, s-ar putea să te simți presat să faci alegerile corecte.

Aici se includ și opțiunile referitoare la diferitele modele de mașini cuburi de gheață profesionale. S-ar putea să te întrebi dacă merită să cumperi una pentru afacerea ta. Pentru a te ajuta, iată câteva dintre avantajele și dezavantajele deținerii unei mașini comerciale de gheață.

Pentru hoteluri, baruri, restaurante sau cafenele, aparatul profesional de gheață este indispensabil. Modelele mai mari necesită o conexiune la rețea, în timp ce modelele mai mici nu.  

Diferența dintre mașinile de uz casnic și mașinile industriale este capacitatea de a produce gheață și, de asemenea, designul său portabil și compact. Aceste modele sunt dezvoltate gândindu-se la bucătării, baruri, zone gourmet și chiar pentru a le lua acasă pe plajă. 

Avantajele de a avea o mașină de gheață în unitatea ta HoReCa:

1. Vei avea întotdeauna gheață la discreție pentru activitatea ta

Toată lumea știe că gheața are beneficiile sale reale, la fel ca deținerea unui aparat de gheață, indiferent de tipul de unitate HoReCa pe care o ai. Este uneori un ingredient necesar în băuturi și cocktailuri, precum și în milkshake-uri sau chiar în versiuni de cafea și ceai cu gheață.

Băuturile reci sunt cu siguranță un succes vara, deoarece este unul dintre cele mai aglomerate anotimpuri ale anului pentru majoritatea restaurantelor și barurilor.

Evident, gheața e de mare folos chiar și dacă cineva se rănește, deoarece se pot crea imediat mici pachete de gheață pentru a calma durerea de cap.

2. Cuburile de gheață produse pe loc sunt mai proaspete și mai gustoase

Cele mai citite articole

Gheața poate adăuga un sentiment de eleganță și prospețime mâncărurilor și băuturilor servite de restaurantul tău. Poate ajuta oamenii să se calmeze atunci când este foarte cald și să se asigure că setea este potolită. Mașinile de gheață comerciale îți pot oferi ție și clienților tăi gheață limpede, pură și mereu răcoritoare.

3. Este mai convenabil să folosești cuburi de gheață din producție proprie

Dacă ai nevoie de cuburi de gheață, vei putea s-o produci chiar în unitatea ta! Comoditatea este într-adevăr unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale unei mașini comerciale de gheață. Uneori, poate fi util să bagi și să depozitezi gheață suplimentară pentru cele mai aglomerate momente ale zilei.

Câteva dezavantaje ale mașinilor de cuburi de gheață profesionale:

1. Toate aparatele de fabricat cuburi de gheață au nevoie de o îngrijire și curățare riguroasă

Ultimul lucru pe care dorești să-l afle clienții tăi este că ai turnat într-un cocktail cuburi de gheață impure. Această greșeală poate părea mică, dar consecințele sunt profunde. Gheața murdară poate răspândi rapid boli digestive și astfel pătează chiar și reputația celei mai noi sau mari afaceri. Mașinile comerciale cu gheață necesită nu numai curățare temeinică, ci și curățare zilnică.

2. Poți avea uneori prea multe sau prea puține cuburi de gheață, față de cum ai nevoie

A avea multă gheață poate fi uneori o piedică dacă nu este comandată suficient de des de clienții tăi (unii oameni nu comandă gheață în apă sau alte băuturi!). Dacă restaurantul tău servește mai multe băuturi calde decât cele reci, să ai la îndemână o mașină de gheață poate să nu fie chiar cea mai bună alegere, pentru că atunci în mod cert vei avea multă gheață inutilă.

3. Producerea de cuburi de gheață reprezintă și ea o cheltuială

Cumpărarea unui aparat de gheață profesional HoReCa este o investiție. Chiar dacă te ajută să economisești bani pe termen lung și poți face bani dacă îi folosești tot timpul, există totuși un cost inițial.

Totuși, dacă vrei să obții cantitatea și calitatea de gheață de care ai nevoie frecvent, zi după zi, merită făcută această investiție. Dacă ești convins că nu vei folosi aparatul prea des, este posibil să nu merite o astfel de cheltuială. Analizează cu atenție specificul activității pe care o desfășori și ia decizia cea mai bună pentru tine.

Ai ajuns la concluzia că ai nevoie de un aparat de produs cuburi de gheață? Atunci comandă-l chiar acum de pe tcromania.com!

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Care sunt cele mai bune galeti cu mop pentru a face curatenie?

Cum te ajuta cursurile de economie si finante sa te dezvolti?