in

Care sunt cele mai bune galeti cu mop pentru a face curatenie?

Nu ai nevoie de un aparat sofisticat pentru a asigura curatarea podelelor din locuinta. In majoritatea din cazuri o galeata cu mop ramane cea mai buna solutie pentru realizarea curateniei zilnice. Insa, in ziua de azi, pe piata exista zeci de modele diferite de galeti cu mop. Este destul de greu sa o alegi pe cea potrivita data fiind varietatea de materiale, culori si preturi.

Cum alegi cea mai buna galeata cu mop pentru a face curatenie?

Inainte de a alege din numeroasele galeti de mop existente pe piata, trebuie sa tii cont de suprafata pe care urmeaza sa o folosesti. Exista mai multe tipuri de galeti de mop cu caracteristici diferite. Nu toate mopurile sunt la fel. In cele ce urmeaza iti vom spune cum poti alege cea mai buna galeata cu mop pentru a face curatenie.

Tipul mopului

Mop franjuri. Acest tip de mop este compus din fire groase (in majoritatea din cazuri din bumbac sau microfibra) care formeaza un pompon alungit. Acest tip de mop este cel mai comun de pe piata si este eficient pentru curatarea unor suprafete mai mari datorita unei capacitati mari de absorbtie.

Mopul plat. Acest tip de mop este plat si cel mai adesea dreptunghiular. Mopul plat se ataseaza unui cadru. Este un tip de mop extrem de practic pentru a curata sub mobila sau sub pat, sub toate suprafetele mai greu accesibile.

Cele mai citite articole

Mop cu burete. Acesta este compus dintr-un burete lung si compact, extrem de abosrbant. Unele sunt realizate dn materiale sintetice in timp ce altele sunt compuse din microfibra.

Sistemul de stoarcere

Trebuie sa verifici daca sistemul este adaptat nevoilor si cerintelor tale. Sistemul de stoarcere reprezinta un alt element important caruia trebuie sa ii acordam o atentie sporita. Avantajul de care beneficiezi in prezent este urmatorul: ai la dispozitie mai multe sisteme de stoarcere – sisteme de stoarcere clasice, sisteme de stoarcere cu rola sau cu pedala. Ideal este sa alegi un mop cu un sistem de stoarcere care foloseste forta centrifuga deoarece acesta din urma este mai bun si mai eficient.

Accesoriile

Pentru a te proteja in timpul curateniei, cel mai bine este sa iti achizitionezi si o pereche de manusi mai speciale din latex. In plus, trebuie te asiguri de faptul ca folosesti intotdeauna detergent in functie de suprafata pe care vrei sa o cureti, deoarece exista produse create special pentru gresie dar si produse create pentru parchetul laminat.

Tinand cont de sfaturile de mai jos cu siguranta vei gasi cele mai bune galeti cu mop pentru a face curatenie asa cum iti doresti, usor si rapid. Este important sa iti alegi cu grija ustensilele cu care faci curatenie in casa deoarece cu siguranta iti doresti si tu o casa frumoasa si primitoare.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să reduci stresul de zi cu zi? TOP 4 metode simple 

Tu ai o mașină de fabricat cuburi de gheață în localul tău?