in

Hoverboard pentru tine si copiii tai

In comert vei gasi o gama larga de marci si modele de hoverboard de la diferiti producatori. Acestea difera in ceea ce priveste functionalitatea si pretul. Daca te decizi pentru un hoverboard ieftin, nu trebuie neaparat sa fie mai rau decat unul foarte scump. Spre deosebire de kickboard, karturi si segway, un hoverboard nu are ghidon. 

Astfel, este necesar un echilibru mai bun. Incepatorii ar trebui sa-si antreneze simtul echilibrului la primele calatorii. Hoverboard-urile sunt alimentate de un motor electric. Acest motor este alimentat de o baterie reincarcabila. 

Cand bateria este complet incarcata, placa poate functiona pana la trei ore. Sub banda de rulare se afla un senzor care declanseaza miscarea. Utilizatorul trebuie sa controleze hoverboard-ul in functie de sarcina greutatii. In plus, multe hoverboard-uri sunt echipate cu Bluetooth pentru a conecta hoverboard-ul la smartphone-ul Samsung.  

Controleaza hoverboard-ul cu smartphone-ul tau

Fie ca este un hoverboard Samsung sau un hoverboard Razor, daca ai o aplicatie hoverboard instalata pe smartphone, poti face diverse setari pe placa electronica. Intr-un test e-board, acest lucru este vazut ca fiind deosebit de practic. De asemenea, poti asculta muzica de pe telefonul mobil prin conexiunea Bluetooth. In plus, muzica este redata prin difuzoarele integrate in hoverboard.

Cele mai citite articole

Hoverboard-urile cu skate nu sunt potrivite pentru utilizare off-road. Un hoverboard este cel mai potrivit pentru a rula pe strada. In general, un hoverboard se poate dovedi a fi un adevarat polivalent. In mai multe teste pentru Hoverboard 2022 au fost recunoscute numeroasele posibilitati si avantaje ale acestui dispozitiv.

Hoverboard vs Skateboard

Un hoverboard este adesea folosit in timpul liber. Cu toate acestea, ambele obiecte difera in ceea ce priveste tipul de unitate. Skateboard-ul este alimentat de puterea musculara, in timp ce hoverboard-ul este alimentat de un motor electric. In plus, un skateboard nu poate fi conectat la un dispozitiv mobil prin Bluetooth. Un hoverboard este mult mai asemanator cu un skateboard electric.

Daca te gandesti sa cumperi un hoverboard, trebuie sa iei in considerare si alte criterii de achizitie pe langa pret. In ceea ce priveste timpul de incarcare a bateriei, aceasta poate dura intre doua si cinci ore pentru o incarcare completa. 

Timpul de incarcare pentru o roata monoroata, pe de alta parte, este mai scurt. Acest lucru este interesant daca hoverboard-ul ar trebui incarcat la timp pentru sport, de exemplu. Timpul de incarcare a bateriei este de obicei mai lung decat timpul de functionare. Multe hoverboard-uri pot fi folosite doar doua sau o ora. Apoi, trebuie sa reincarci bateria timp de cateva ore

Desigur, si gama joaca un rol important. Gama este strans legata de durata de viata a bateriei. Exista hoverboard-uri care te vor duce 8 km, in timp ce alte dispozitive te vor duce pana la 25 km. Daca vrei sa cumperi un hoverboard pentru tine si copiii tai, viteza nu ar trebui sa fie prea mare. In mod normal, 10 km/h este o valoare buna. In acest caz, 20 km/h ar fi deja prea rapid.  

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul acesta alege sa mergi cu familia in Rodos!

Ce este casa inteligenta si in ce consta construirea acesteia?