in

Care sunt avantajele aduse de usile de interior cu sticla?

Care sunt avantajele aduse de usile de interior cu sticla?

Usi interioare cu sticla? Au mai multe avantaje decat s-ar putea crede!

Una dintre cele mai mari tendinte din ultimii ani este integrarea sticlei in interior. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul accesoriilor si decoratiunilor din sticla, dar si prin alegerea usilor de interior cu sticla, mai ales usi Porta Doors

De ce sa se aleaga usile de interior cu sticla?

O usa interioara din sticla are cu siguranta o valoare adaugata. Iata care sunt cele mai importante avantaje:

1. Mai multa lumina/ senzatie de deschidere

Cel mai mare avantaj este lumina suplimentara care se creeaza prin amplasarea unei usi de sticla. Locuinta se va simti imediat mai placuta si mai insorita. Si, se poate crede sau nu, acest lucru va fi benefic pentru sanatatea si starea de spirit! In plus, se va obtine imediat o senzatie de spatiu mai deschis.

2. Izolatie ideala

O usa interioara din sticla este, de asemenea, ideala ca „separator de camere”. Usa de sticla formeaza o buna bariera acustica si termica intre cele doua incaperi. Acesta va preveni zgomotele nedorite si va mentine o caldura placuta in camera.

3. Un eye-catcher in interiorul casei.

Sticla in casa  ofera un aspect luxos si exclusivist. O usa de sticla este un adevarat eye-catcher!

Cele mai citite articole

La moda, eleganta si aplicabila in orice interior. De la spatiile de birou pana la propria camera de zi, usile cu sticla se potrivesc atat in mediile clasice, cat si in cele moderne. Adesea, o usa cu sticla este plasata pentru a arata o tranzitie, de exemplu, de la hol la camera de zi.

Sau pur si simplu pentru ca si spatiul de langa el poate fi vazut imediat. Exista un motiv pentru care s-a decorat aceasta sala atat de frumos, nu-i asa?

4. Usor de utilizat.

Usile cu sticla sunt rezistente la impact. Acestea pot tolera umiditatea mai bine decat usile de interior din lemn.

Aceste usi cu sticla sunt usor de intretinut. Se pot sterge din cand in cand urmele de degete si murdaria cu o carpa umeda din microfibra si gata!

5. Ofera posibilitati infinite!

Gama de usi cu sticla este foarte larga. Se pot alege intre diferite tipuri de usi de sticla, dar si intre diferite tipuri de sticla in sine.

In primul rand, terebui sa se determine tipul de usa de sticla de care este nevoie. Se poate alege intre usi glisante, usi batante, usi cu balamale etc. In plus, se poate alege, de asemenea, intre usi de sticla cu rama, fara rama, cu rama de aluminiu, cu rama sau fara rama.

Tipul de sticla este probabil cea mai importanta alegere.

Adesea, se alege o sticla simpla si transparenta. Daca se doreste mai multa intimitate, se poate opta pentru sticla cu finisaj mat. Privelistea este in mare parte limitata, dar lumina poate intra in continuare. Ideal, nu-i asa?

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De ce să cumperi autobuze Solaris?

Care este diferenta dintre un mop clasic si unul plat? In ce situatii sunt mai eficiente cele doua?