in

Vrei sa te apuci de vlogging si nevoie de un telefon smart ieftin? Iata ce trebuie sa stii!

In contextul actual, exista o multime de persoane care iti doresc sa inceapa sa faca vlogging ori ca o pasiune, ori ca o metoda de a-si genera venituri suplimentare. Oricare ar fi motivul din spatele vloggingului, este important ca fiecare doritor sa se informeze cu atentie cu privire la echipamentul necesar. Din fericire, datorita faptului ca telefoanele smart au evoluat atat de mult si reusesc sa efectueze videoclipuri la o calitate superioara, multi vloggeri incepatori isi pot indrepta atentia catre telefoane Samsung second hand, de pilda.

Pe langa alegerea telefonului potrivit, mai este importanta si alegerea accesoriilor necesare pentru realizarea unor videoclipuri de-a dreptul captivante, fara sa se investeasca sume exorbitante de bani in echipament.

3 accesorii necesare pentru a deveni vlogger

Microfon extern

Oricat de bune ar fi specificatiile unui telefon, este dificil ca acesta sa indeplineasca cu acuratete asteptarile pe care cumparatorul le poate avea in ceea ce priveste redarea sunetului. Din acest motiv, se recomanda ca, pe langa telefon, sa se achizitioneze si un microfon extern la un pret accesibil, pentru a reda un sunet cat mai clar. 

Unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie sa fie luat in considerare de vloggerii incepatori este calitatea sunetului. Imaginea nu trebuie sa fie inca de la inceput la standarde inalte din punctul de vedere al claritatii, insa sunetul trebuie sa indeplineasca acest criteriu.

Baterie externa

Cele mai citite articole

Un vlog, mai ales de calatorii, necesita o buna autonomie a bateriei telefonului mobil, ceea ce inseamna ca este necesara achizitionarea unei baterii externe. Cu cat se realizeaza videoclipuri mai multe si lungi, cu atat bateria dispozitivului va scadea, fiind necesar sa fie suplimentata de o baterie externa.

Citeste si: Localizare telefon pierdut – Ghid complet

Lumina

Iluminarea este un alt aspect important care trebuie sa fie respectat, mai ales de cei care aleg mai mult sa vorbeasca in fata camerei. Este important ca spatiul in care se afla sa nu fie intunecat, ci sa creeze o atmosfera placuta, astfel incat sa transmita un sentiment placut si celui care vizioneaza.

Vlogging-ul, in prezent, nu mai presupune atat de mult efort pentru incepatori, astfel, oricine are ocazia de a experimenta si de a se invata cu algoritmul Youtube-ului cu un echipament accesibil. Astfel, cei care sunt interesati sa isi construiasca propriul canal de vlogging de la zero, trebui sa se asigure ca au la dispozitie echipamentele mentionate anterior in articol.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ti-ai relocat biroul? Acum ai nevoie de servicii profesionale de curatenie! 

Cum sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare: sfaturi usor de pus in practica