in

Vrei sa iti formezi o echipa de servicii foto-video pentru evenimente? Iata ce echipamente ar trebui sa alegi!

Vrei sa iti formezi o echipa de servicii foto-video pentru evenimente? Iata ce echipamente ar trebui sa alegi!

Odata cu reintoarcerea la normalul din urma cu aproximativ 3 ani, apetitul oamenilor de a iesi si participa la evenimente a crescut, ceea ce se poate observa si in numarul foarte mare de evenimente, private sau publice, care sunt programate pe tot parcursul anului in curs. 

Drept urmare, firmele si echipele care se ocupa cu filmarea si fotografierea din timpul acestor evenimente sunt suprasolicitate, motiv pentru care formarea unei echipe de astfel de profesionisti, care sa detina abilitatile si cunostintele necesare pentru servicii de calitate, este o buna idee de afaceri, la momentul actual. 

Numai ca pentru a putea livra servicii de calitate, adica filmari si fotografi profesionale, este necesar sa se foloseasca si echipamentele potrivite, cu cat mai performante, cu atat mai eficiente. De aceea, o varianta potrivita pentru realizarea unor filmari la cele mai inalte standarde de calitate este camera video Panasonic AG-CX350

Care sunt caracteristicile pentru care este recomandata camera video Panasonic AG-CX350? 

Cele mai citite articole

In primul rand, Panasonic este unul dintre producatori de top din domeniu, care a dezvoltat unele dintre cele mai performante tehnologii si echipamente foto si video. Drept urmare, acest model de camera video de la Panasonic este unul ultraperformant, care detine toate functiile unei camere video profesionale, dar care este de mai mici dimensiuni, usor de utilizat. 

De asemenea, aceasta camera poate face filmari 4K UHD, ceea ce permite chiar si efectuarea unei transmisiuni video, in care comunicarea sa fie foarte eficienta. 

Un atu important de care se bucura camera Panasonic AG-CX350 este ca se poate folosi chiar si pentru streaming live si NDI, datorita functiei RTMP/ RTSP. In plus, calitatea imaginii este compatibila cu o serie de formate de inregistrare, inclusiv HDR, ceea ce demonstreaza ca se pot obtine imagini de inalta definitie, calitatea acestora fiind datorata si functiei de asistenta la focalizare si focalizare automata. 

Prin urmare, cei care isi doresc una dintre cele mai bune camere de filmat de pe piata, pot alege camerele video de la Panasonic, care pot fi utilizate pentru orice tip de filmari si productii video.  

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De unde si cum poti alege rechizite scolare la preturi avantajoase? 

Ce trebuie sa stii despre lumea financiara in 2022?