in

TOP 5 lucruri care nu trebuie să îți lipsească din bagajul de mână atunci când călătorești cu avionul

Dacă pentru unii călătoriile cu avionul sunt un prilej de relaxare, însă pentru cei mai mulți dintre noi, acestea pot fi cu adevărate provocări. Pe lângă faptul că aeroporturile sunt niște locuri foarte aglomerate, iar ritmul de funcționare este unul accelerat, este foarte ușor să te simți copleșit și să treci cu vederea niște pași esențiali în timpul călătoriei. Poți chiar ajunge să constați că îți lipsesc niște elemente esențiale din bagaj

Așadar, citește în continuare pentru a afla ce trebuie să iei cu tine în bagajul de mână pentru a avea o călătorie sigură și confortabilă:

  1. Dosarul cu documente și acte

O metodă prin care te asiguri că ai toate documentele de călătorie și actele importante este să le păstrezi în același loc. De exemplu, îți poți pune pașaportul, biletul de călătorie și cardurile într-un fișier de plastic care, pentru mai multă siguranță, se poate închide cu o capsă sau fermoar. Chiar dacă majoritatea procedurilor din aeroporturi sunt digitalizate, este o idee bună să ai ca rezervă copii printate pe hârtie ale biletului de avion și ale rezervării la hotel. Mai poți pune în acest dosar un mic bloc notes și un pix, în cazul în care ai de completat un formular la vamă sau în orice alt punct al călătoriei. 

  1. Baterie externă

Fără doar și poate, cea mai populară sursă de divertisment pe durata zborului este să te uiți la seriale sau să te joci jocul preferat pe telefonul mobil. Este posibil ca bateria telefonului să nu țină până când ajungi la destinație, așa că este o idee bună să ai la îndemână în bagajul de mână un încărcător și o baterie externă. În timp ce din ce în ce mai multe avioane au prize electrice disponibile pentru pasageri, o baterie externă îți poate oferi mai multă autonomie și o viteză mai mare pentru încărcarea telefonului tău.

  1. Căști

Deși unele companii aeriene oferă căști, este posibil ca acestea să nu fie întotdeauna disponibile, sau să fie deja folosite și puse din nou în ambalajul original. În această situație cel mai indicat este să folosești propriile dispozitive audio – o pereche de căști pentru telefon de la Altex.ro îți va permite să te bucuri de muzica ta preferată, fără a-i deranja pe ceilalți pasageri. Dacă vrei să te odihnești pe parcursul zborului, poți opta pentru modelele căști care vin cu funcția de anulare a sunetului.

  1. Un schimb de haine

Cele mai citite articole

Chiar dacă ai ajuns cu bine la destinație, nu știi niciodată dacă bagajul tău de cală va ajunge la aceeași oră, în aceeași zi sau într-o stare bună. Așadar, poate fi o decizie foarte inspirată să ai la tine un schimb de haine în bagajul de mână. Poți pune un tricou de schimb, o pereche de pantaloni, lenjerie, un hanorac, sau alte haine adaptate destinației unde călătorești. Cu siguranță, poți oricând să îți cumperi îmbrăcăminte de la cel mai apropiat centru comercial. Însă dacă bagajul tău întârzie mai multe de o zi, această opțiune poate să îți afecteze serios bugetul de călătorie 

  1. Medicamente și produse pentru igienă

Să fii blocat într-un avion ore în șir cu o durere de cap nu este un sentiment plăcut, așa că cel mai bine este să fii pregătit. Pune în bagajul de mână o mică cutie cu medicamente pentru zbor, cum ar fi pastile împotriva durerii, a răului de mișcare și un decongestionant (în cazul în care te recuperezi dintr-o răceală). Dacă vrei să scapi de senzația de urechi înfundate, mestecatul de gumă ajută. Iar pentru igienă, din bagaj nu ar trebui să lipsească un pachet mic de șervețele umede, un gel antibacterian și o mască medicinală. 

Așadar, având toate aceste obiecte în bagajul de mână îți poate aduce un sentiment de confort și relaxare în timpul călătoriei cu avionul, pentru ca tu să te bucuri de o vacanță reușită!

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Scris de admin

Presostat electronic sau mecanic – ce să alegi?

Ti-ai relocat biroul? Acum ai nevoie de servicii profesionale de curatenie!