in

Top 5 cele mai tari jocuri PC ale anului 2023

Industria de gaming le pregătește fanilor o mulțime de surprize în acest an. Noi am realizat un top al celor mai tari jocuri pentru PC ale lui 2023, pentru a ști ce să adaugi în coș, atunci când începi o nouă sesiune de cumpărături dedicată pasiunii tale. Iată care sunt cele 5 recomandări ale noastre: 

1. Diablo 4 

Diablo 4 este unul dintre cele mai așteptate jocuri video pentru PC ale acestui an. Vestea lansării celei de-a patra părți a fost anunțată de Blizzard Entertainment încă din anul 2019, așadar, fanii din întreaga lume ai acest joc au așteptat cu sufletul la gură continuarea acestei serii epice. Din imaginile făcute publice, pasionații de RPG-uri au putut observa o dinamică de joc complet diferită, construită în jurul unor noi clase de eroi și forțe ale răului, într-un univers grafic uimitor.

Așa cum i-au obișnuit pe fani, Blizzard a continuat să ofere periodic update-uri despre dezvoltare jocului, până la momentul mult așteptat. Lansarea oficială a lui Diablo 4 a fost pe 5 iunie 2023 și, așa cum a putut anticipa întreaga comunitate, jocul a venit cu o mulțime de surprize pentru fanii acestui joc. 

2. Atlas Fallen 

Atlas Fallen este produs de cei de la Deck13 Interactive, dezvoltatorul jocului Lords of the Fallen. Lansarea acestui RPG de tip third-person action va avea loc în luna august a acestui an. Gamerii vor începe o aventură într-un univers ”semi-open world”, printr-o mulțime de ținuturi pe care le pot explora și în care vor putea realiza misiuni sau alte task-uri secundare. Jocul are un ritm fluid și un fir narativ prezentat în detaliu de cei care au dezvoltat acest joc, în cadrul Gamescom 2022. 

Spre deosebire de alte jocuri din portofoliul Deck13 Interactive, Atlas Fallen are aerul unui RPG clasic. Personajele prezintă abilități de luptă variate și complexe, pot mânui până la două arme simultan și pot dobândi skill-uri noi, pe măsură ce realizează noi misiuni. Fanii acestui gen spun că Atlas Fallen va reprezenta un reper extrem de important pentru evoluția RPG-urilor, însă vom afla acest lucru în aproximativ o lună. 

3. Street Fighter 6  

Street Fighter 6 a fost lansat la șapte ani de la ultima parte a acestei serii legendare. Cei de la Capcom, dezvoltatorul jocului Street Figher, au declarat că lansarea acestui joc (2 iunie 2023) va redefini întregul segment de fighting games la care jucătorii au acces, indiferent de platforma pe care o utilizează. Asta pentru că Street Fighter 6 oferă o mulțime de elemente nemaiîntâlnite până acum la alte jocuri din această categorie.

Cele mai citite articole

Noile moduri de joc World TourBattle Hub, personajele incluse în gameplay, dar și imaginile realiste cu o grafică mult mai bună, realizată cu ajutorul RE Engine, oferă un alt tip de vibe unui astfel de joc, adaptat exigențelor fanilor și infrastructurii de gaming la care aceștia au astăzi acces.  

4. Alan Wake II

Lansarea primei părți a jocului a avut loc în 2010. Iată că după aproximativ treisprezece ani, jocul Alan Wake primește continuarea pe care întreaga comunitate de gameri consideră ca o merita pe deplin. Remedy Entertainment sunt cei care au dezvoltat acest joc, în a căror portofoliu sunt și alte jocuri legendare, precum Control (2019) sau Max Payne (2001). Jocul va fi lansat pe 17 octombrie 2023 și toată lumea se așteaptă la o nouă aventură de neratat, de tip „horror survival”. 

Alan Wake II este un joc de tip third-person action, ce îi permite jucătorului să aleagă între cele două planuri narative diferite, pe care vor evolua personajele principale ale acestei povești: Alan Wake și Saga Anderson. Spre deosebire de Alan Wake I, în continuarea sa, personajele principale pot interacționa cu cei din jur printr-un sistem de tip „dialogue tree”.

5. Baldur’s Gate III 

Prima parte a acestei serii RPG a apărut în anul 2020, bucurându-se de un succes uriaș în rândul pasionaților de gaming, mai ales pentru că are același sistem de joc întâlnit în Dungeons and Dragons. Așa cum au afirmat reprezentanții Larian Studios, dezvoltatorul acestui joc, Baldur’s Gate III urmează a fi lansat în august 2023, fiind ultima parte a acestei trilogii. Este disponibil atât în varianta single player, cât și în modul cooperative multiplayer, ca mai toate RPG-urile lansate recent.

Acțiunea complexă din joc are loc la 120 de ani după evenimentele desfășurate în Baldur’s Gate II: Shadows of Amn. Personajul principal este luat ostatic de forțe întunecate, iar lupta sa pentru supraviețuire îi va purta pe gameri printr-un univers magic, populat cu personaje cărora dezvoltatul jocului le-a atribuit o mulțime de atribute și roluri: vrăjitorii Gale și Will, vampirul elf Astarion sau luptătorul githyanki Lae’ zel.    

Vrei să te bucuri de aceste jocuri, însă vechiul tău PC nu mai poate face cerințelor de sistem asociate acestora? Descoperă oferta de calculatoare de gaming disponibilă acum online și alege un echipament cu ajutorul căruia să poți experienta dinamica celor mai tari jocuri ale lui 2023! 

Cele mai citite articole

Scris de admin

Ostropel de pui cu influențe internaționale: O combinație surprinzătoare de arome și texturi

Cum să redai un aspect nou și rezistent la intemperii fațadelor clădirilor