in

Tipuri de jocuri Airsoft si modul in care se desfasoara

Airsoft nu este doar despre a merge la un magazin Airsoft cu scopul de a gasi cele mai bune arme si de a intra in teren cu ele. Cei care stiu foarte bine acest joc au mai multe metode de a-l juca, ceea ce inseamna desigur ca si incepatorii ar trebui sa se documenteze mai mult in sensul acesta si sa inteleaga cum functionaza fiecare tip de joc.

Jocul Skirmish – cel mai simplu si cel mai des intalnit

La acest joc sunt acceptate toate tipurile de arme Airsoft pe care le au jucatorii in dotare. Este unul dintre cele mai comune si mai simple metode de a juca Airsoft. De obicei nu exista limitari in ceea ce priveste echipamentul pe care jucatorii il poarta si nici in ceea ce priveste modul de joc. 

Ca miza, sunt setate obeictive foarte simple cum ar fi capturarea unui steag in care cele doua echipe trebuie sa captureze un steag. De obicei o echipa are rolul de a pazi, in timp ce cealalta echipa are rolul de a ataca. 

Jocul Mil-Sim – un joc care imita antrenamentul militar

Cele mai citite articole

Acest tip de joc se bazeaza pe imitarea antrenamentelor si pe realizarea de manevre militare cat mai similare cu cele care sunt deja reale. In cazul jocurilor mari sau in cazul evenimentelor, este foarte posibil ca jocul mil-sim sa includa si nopti la cort sau exercitii care sa simuleze viata intr-o unitate militara. Acest joc este foarte atractiv pentru cei care sunt pasionati de armata in general.

Reconstituire – o incursiune in istorie

Jocurile de reconstituire sunt practicate de cei care incearca sa reconstituie razboaiele din trecut si implica de cele mai multe ori imbarcarea si utilizarea echipamentului in conformitate cu perioada in care se desfasoara batalia reconstituita. Foarte des este intalnita reconstituirea evenimentelor din cel de al Doilea Razboi Mondial, insa pot fi reconstituite si alte batalii importante.

Acestea sunt principalele tipuri de joc Airsoft si, dupa cum se poate vedea deja, este lesne de inteles ca jocurile de reconstituire si simulare necesita un echipament specific, fiind practicate cel mai des de persoane cu experienta si cu o colectie considerabila de arme.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ridica-ti moralul cu firma de servicii de curatenie in Bucuresti

Siguranta unei parcari private