in

Siguranta unei parcari private

Securizarea spatiilor private ocupa unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand se vizeaza siguranta si controlul perimetrului. In functie de specificul locului, proprietarul poate adopta o serie de masuri care au drept scop atingerea unui grad inalt de siguranta, dar si de  confort.

Securizarea unui spatiu

Atunci cand se doreste securizarea unui spatiu, indiferent de destinatia acestuia, proprietarul sau administratorul perimetrului respectiv poate adopta o serie de metode. Se poate apela la sisteme de supraveghere video, se poate opta pentru paza permanenta asigurata prin agenti specializati in domeniul pazei, se pot monta sisteme de alarma. O alta metoda prin care se asigura protejarea unui spatiu, poate fi reprezentata de amenajarea unei parcari private, cu acces bine monitorizat si controlat.

Parcarea privata

O parcare privata poate fi amenajata langa orice institutie sau complex de cladiri, atata timp cat exista un  spatiu disponibil, adaptat cerintelor unei astfel de destinatii. Astfel, de o parcare privata poate beneficia cladirea de birouri a unei firme, un cabinet notarial, o institutie medicala sau un complex de locuinte private. 

Cele mai citite articole

Cea mai sigura si avantajoasa modalitate de delimitare a spatiului unei parcari private, este montarea de bariere automate, atat la caile de intrare, cat si la cele  de iesire. Functiile detinute de aceste sisteme de acces vor contribui la securizarea spatiului, oferind o serie de avantaje.

Avantajele amenajarii unei parcari private

In primul rand, o parcare privata va limita total accesul persoanelor neautorizate, pastrand astfel ordinea locurilor de parcare si disponibilitatea acestora pentru persoanele carora le apartin sau care le au in folosinta. 

Un sistem complex de acces, reprezentat prin barierele automate si functiile acestora, va asigura controlul si monitorizarea ariei, context in care intrarile si iesirile vor fi controlate. Aceste sisteme pot fi activate pe baza anumitor coduri sau cartele de acces, astfel ca patrunderea persoanelor straine va fi limitata, reducandu-se astfel riscul producerii incidentelor neplacute. Un astfel de sistem avansat si performant  de acces intr-o parcare privata, prezinta si avantajul de limita costurile. 

Accesarea unei bariere automate nu va mai necesita prezenta unui paznic sau a unui agent de securitate, astfe ca, in timp, se vor diminua foarte mult costurile alocate salariilor acestora. Parcarea privata devine astfel nu doar un loc sigur pentru garatul masinilor, ci se transforma si intr-o zona tampon prin care se suplimenteaza siguranta unei cladiri sau a unui complex rezidential. Bine organizate, clar delimitate si bine monitorizate, parcarile private devin zone sigure in jurul unui perimetru.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Tipuri de jocuri Airsoft si modul in care se desfasoara

Ce le-a determinat pe prostituatele din Danemarca să practice cea mai veche meserie din lume