in

Micropigmentare sprancene – noua tendinta in materie de infrumusetare

Nu  toata lumea poate avea sprancene bine definite intr-un mod natural. Acesta este motivul pentru care unele persoane decid sa aleaga procedeul de micropigmentare sau microblading. Este noua tendinta in materie de frumusete a acestor ani. Dar ce este mai exact acest procedeu de micropigmentare sprancene

Care sunt informatiile importante care trebuie sa fie retinute despre microbladingul sprancenelor

Microblading sprancene

Micropigmentarea sprancenelor este una dintre cele mai recente revolutii din lumea esteticii. Nascut in Asia, acest machiaj al sprancenelor consta in desenarea firelor de par cu ajutorul unor mici pigmenti care vor fi plasati sub piele in functie de morfologia si dorintele clientei.

Scopul acestor pigmenti este de a imita aspectul parului adevarat pentru a umple sprancenele. Pentru a face acest lucru, esteticianul foloseste un stilou metalic cu nano ace. Dar, inainte de sedinta, este uneori necesara o epilare a sprancenelor pentru a curata sau chiar restructura firele de par.

Microbladingul este recomandat daca se pierde parul de pe sprancene sau daca cineva sufera de o boala care a facut sa cada sprancenele. Dar se recomanda, de asemenea, sa se apeleze la microblading pentru a ascunde o cicatrice sau atunci cand exista un contur subtire al sprancenelor.

Cu toate acestea, trebuie sa se stie ca microbladingul nu este potrivit pentru toate tipurile de piele. Intr-adevar, nu poate fi folosit pe pielea deshidratata si seboreica. Pigmentul nu rezista si sfarseste prin a fi dispersat. Acesta este motivul pentru care consultarea unui profesionist este intotdeauna foarte importanta.

Principalele avantaje ale procedeului de micropigmentare sprancene.

Cele mai citite articole

Microbladingul este cea mai populara tehnica pentru machiajul sprancenelor. Este foarte popular datorita avantajelor pe care le ofera.

Ofera rezultate perfecte

Tehnica fir cu fir folosita in timpul unei sedinte de microblading ofera rezultate perfecte, adica rezultate mai naturale.

Intr-adevar, pigmentii sunt plasati unul cate unul pentru a restructura complet sprancenele. Din acest motiv, aceasta tehnica este destinata in principal celor care au sprancene rare, adica sprancene absente.

Rezista in timp

Spre deosebire de alte tipuri de machiaj al sprancenelor, microbladingul rezista in timp. Intr-adevar, se estompeaza doar dupa aproximativ un an si jumatate. De asemenea, se evita schimbarile de culoare care sunt neplacute de vazut.

Se economiseste timp

Optand pentru aceasta noua tehnica de machiaj, nu se va mai petrece mult timp in fata oglinzii. 

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Patru pași simpli pentru a trăi o viață mai împlinită 

Iei in calcul o operatie de rinoplastie? Iata de cate tipuri exista!