in

Implant dentar – Dinti sanatosi de lunga durata

Implant dentar – Dinti sanatosi de lunga durata

Lipsa dintilor nu este doar inestetica, ci si practica. In absenta dintilor din fata, vorbirea se modifica, iar absenta dintilor de mestecat nu permite mestecarea corecta a alimentelor, ceea ce perturba metabolismul alimentar si modifica forma fetei. 

Pentru a evita consecintele neplacute, poti introduce implantul in locul celui indepartat. Inainte de a te decide sa faci un astfel de pas, merita sa stii ce este un implant dentar si cum difera de alte tipuri structuri protetice. 

Un implant dentar este o proteza dentara formata dintr-o radacina si o coroana. Radacina este implantata in os in locul dintelui cazut, acoperita cu o coroana de sus. Baza sa este alcatuita dintr-un aliaj de titan, care prinde cu usurinta radacini in os. In exterior, seamana cu un surub, ale carui margini aspre sunt insurubate in locul de implantare.

Desigur, nimeni nu poate obliga o persoana sa faca un implant dentar in locul unui dinte pierdut. Dar implantarea nu este un lux, ci o necesitate. Daca ansamblul dintilor din gura este incomplet, sarcina pe stomac creste, acesta fiind nevoit sa digere alimentele mestecate insuficient. Sarcina asupra dintilor sanatosi creste si, prin urmare, se uzeaza mai repede. In timp, dintii adiacenti se pot deplasa in spatiul gol si pot strica muscatura.

In plus, exista o atrofie osoasa dupa extractia dentara. Daca proteza nu este instalata la timp, osul maxilarului de la locul extractiei va deveni de cateva ori mai subtire. Schimbarile ireversibile apar in aproximativ un an. 

Cele mai citite articole

Osul, care nu este presat de radacina, este distrus in timp. Iar o punte sau o proteza falsa nu va putea opri in niciun fel acest proces. In plus, la instalarea unei punti, dintii adiacenti sunt macinati, ceea ce duce si la distrugerea lor. 

Cand este plasata o noua radacina de titan de calitate medicala, osul este supus unei presiuni constante, iar noul dinte poate dura toata viata daca este ingrijit corespunzator. Prin urmare, este important sa soliciti un implant dentar cat mai curand posibil.

Cum sa economisesti bani pe implanturi?

Fara indoiala, instalarea unui implant dentar este o placere costisitoare. Cu toate acestea, exista mai multe modalitati de a economisi bani pe proteze dentare. Prima modalitate este protezarea dupa cum este necesar. Instalarea unui implant va costa mult mai putin decat protezarea intregului maxilar. 

In plus, proteza unica este mult mai usor de utilizat, in timp ce o proteza completa provoaca neplaceri pentru o lunga perioada de timp. Poti economisi la instalarea implanturilor daca mergi la clinica dentara Excedent. Aici se pot efectua implanturi dentare la preturi accesibile. 

Cum prind implanturile?

Clinica dentara Excedent garanteaza o rata buna de supravietuire a implanturilor de cea mai buna calitate. Sunt realizate dintr-un aliaj de titan biocompatibil si acoperite cu o compozitie care nu se oxideaza. 

Producatorii insisi ofera o garantie de supravietuire de 98%. In ceea ce priveste durabilitatea protezelor, producatorul ofera o garantie de 25 de ani pentru versiunile elvetiene si o garantie pe viata pentru cele coreene. Medicii stomatologi de la clinica Excedent preiau chiar si cele mai dificile cazuri. Echipamentele moderne ale clinicii fac posibila protezarea cu succes a dintilor, chiar si cu atrofia tesutului osos.  

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este casa inteligenta si in ce consta construirea acesteia?

Escortele iti pot imbunatati viata?