in

Eficiența soluţiilor de Power BI şi utilitatea acestora

Căutarea unor soluţii Power BI pentru succesul unei afaceri este un prim pas spre eficienta. Aceste soluţii Power BI sunt servicii furnizate de Microsoft care se bazează pe Cloud şi derivă din anii de experienţă cu baze de date relaţionate. Platforma de Business Intelligence permite companiilor să îşi pună datele în ordine şi să le transforme în informaţii relevante.

Concret, Power BI se caracterizează printr-un nivel ridicat de uşurinţă în folosire şi prin intuivitate. Introducerea Power BI este simplă şi uşoară pentru IMM-uri, fiind o soluţie independentă, dar şi încorporată în Microsoft Dynamics.

CE OFERĂ SOLUŢIILE POWER BI?

Aplicaţiile şi soluţiile Power BI oferă o gamă foarte largă de vizualizări, dintre care cele mai multe sunt cunoscute din Excel şi pot fi folosite în  mod intuitiv. De asemenea, aceste soluţii ajuta la crearea rapoartelor de la A la Z şi la analizarea abaterilor de la grafică, precum şi evaluarea automată a creşterilor şi scăderilor valorilor datelor introduse în raport.

Power BI are şi funcţia de a prelua proiectarea rapoartelor pe baza identităţii corporative, dispunând de diferite caracteristici ce susţin designul. Dacă rapoartele trebuie să se bazeze şi pe identitatea corporativă a companiei, se recomandă înregistrarea CI într-un design specific ce poate fi folosită ulterior în toate rapoartele nou create.

Avantajele soluţiilor Power BI sunt numeroase, acestea incluzand funcţiile şi aspectele interesante ce ajută la personalizarea eficientă a informaţiei, astfel încât utilizatorul final să ajungă la cele mai bune informaţii şi soluţii, pentru a le folosi în mod facil.

Aplicaţiile sunt special concepute pentru companiile care pun mare accent pe imaginea de brand. În acest sens, fiecare persoană primeşte rapoarte şi statistici cu elemente de branding pe ele, astfel încât să înţeleagă identitatea companiei de la care provine raportul.

PRINCIPALELE MOTIVE PENTRU A LUA ÎN CALCUL FOLOSIREA SOLUŢIILOR POWER BI

Cele mai citite articole

Înainte de a lua în calcul folosirea unei soluţii Power BI, este important ca reprezentanţii companiilor să cunoască principalele avantaje ale acesteia şi să îşi motiveze într-un fel alegerea:

·  sunt soluţii uşor de folosit. Power BI este o aplicaţie care nu necesită experienţă în programare, care are o inteligenţă incorporata şi ajută utilizatorii să selecteze atribute pentru rapoartele viitoare, sugerând cel mai bun element de raportare. Soluţiile Power BI dispun de interfeţe simple pentru conectarea la sursele de date, precum şi un limbaj natural pentru interogarea sistemului;

·  sunt soluţii uşor de învăţat. Nu sunt necesare cursurile pentru utilizarea eficientă a acestor soluţii. Microsoft pune la dispoziția utilizatorilor aplicaţii universale, folosite la nivel global, ceea ce înseamnă că sunt foarte uşor de folosit;

·  oferă opţiuni pentru o colaborare uşoară. Utilizatorii pot colabora cu colegii lor pentru a crea rapoarte interactive şi tablouri de bord sub formă de app-uri aflate în workspace-uri, pe care le poate pune la dispoziţia publicului larg;

·  este eficient din punct de vedere al costurilor. Aplicaţia Power Bi Desktop este gratuită, oferind utilizatorilor posibilitatea de a dezvolta rapoarte şi tablouri de bord unicate;

·  este un instrument foarte puternic pentru extragerea şi modelarea datelor, oferind opţiuni foarte eficiente de modelare a datelor bazate pe modelul tabular sau multidimensional.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum se poate face construcţia unei case rapid?

Când te trimit cariile la cabinetul stomatologic? De ce nu trebuie să aştepţi până când acestea devin evidente şi dureroase?