in

Ce Poţi Face În Mamaia În Plin Sezon Estival?

A face o rezervare din timp pentru petrecerea concediului pe malul Mării Negre, a alege opţiunea early booking Mamaia pe un site de specialitate reprezintă cea mai potrivită alegere a familiilor cu copii sau a grupurilor de prieteni. Foarte mulţi turişti aleg cazarea în Mamaia pentru a se bucura de plajă superbă şi de activităţile pe care le au la dispoziţie. Cazarea în Mamaia include toate tipurile de camere inclusiv la pensiuni, hoteluri, atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei în cuplu sau pentru grupurile mari de persoane cu exigențe ridicate.

Distracţie, bai de soare, înot şi mâncare grozavă – doar  parte din oportunităţile pe care turiştii care îşi petrec concediul la mare, la Mamaia, le au

Odată ce una din ofertele early booking a fost acceptată, odată ce turiştii au găsi cea mai bună variantă de cazare în Mamaia, aceştia trebuie să se gândească la ceva de făcut în zonă. Oferta de distracţie în Mamaia este foarte vastă, fiecare persoană îşi găseşte aici tot ce are nevoie pentru relaxare, distracţie, pentru o vacanţa cu adevărat reuşită.

Cele mai citite articole

De regulă, turiştii merg la mare să se bronzeze, iar băile de soare reprezintă principalul motiv pentru care vizitează aceasta staţiune cu plaje curate, largi, ofertante, cu şezlonguri elegante şi confortabile. Fiecare turist care se cazează la un anumit hotel se poate relaxa pe unul din şezlongurile de pe plajele private asigurate de aceste unităţi de cazare.

În plus, turiştii pot înota, pot face snorkeling în ape cu valuri blânde, în ape limpezi, se pot bucura de toate ofertele de sporturi nautice  pe lângă clasicul înot sau scufundări. Nu în ultimul rând, mâncarea din restaurante sau din autoserviri ori de pe plajă este delicioasă, incluzând atât mâncare tradiţională, cât şi preparate din peşte şi fructe de mare. Pentru turiştii români şi străini deopotrivă, preparatele delicioase reprezintă unul din motivele pentru care aceştia aleg o vacanţă în staţiunile de la malul Mării Negre.

Locaţii de ieşit cu prietenii în Mamaia

Cele mai importante locaţii de ieşit cu prietenii sau cu familia în staţiunea Mamaia, pe diferite grupe de vârstă, includ:

  • Aqua Magic, unul din cele mai mari parcuri de distracţii de pe litoral, ce oferă cel puţin 13 surse de distracţie ce nu trebuie ratate, atât de către copii, cât şi de către adulţi. Aici se organizează în plin sezon estival zilnic spectacole şi concursuri cu premii, iar programul şi tarifele sunt foarte lejere;
  • cluburile de noapte, cum este Bellagio, Crazy Beach, clubul Café del Mar, unde turiştii se pot bucura de distracţie maximă, de muzică bună, dans, cocktailuri delicioase, în locaţii deosebite, chiar pe malul mării;
  • Satul de Vacanţă, o locaţie deosebită unde turiştii se pot bucura de numeroase oportunităţi de distracţie, aventura şi de adrenalină, dar şi de mâncare delicioasă.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 idei de cazare pentru un sejur romantic

Cum Trebuie Îngrijite Sandalele Din Piele?