in

Aparatul ortodontic – cea mai buna alternativa de imbunatatire a zambetului

Aparatul ortodontic – cea mai buna alternativa de imbunatatire a zambetului

Sanatatea orala contribuie in mod direct la sanatatea generala. Persoanele care au nevoie de aparat dentar vad adesea beneficiile pe care acesta le ofera; ele contribuie la obtinerea acelui zambet perfect, corectand in acelasi timp si toate problemele din spatele lui, cum ar fi ocluzia gresita.

Excedent este una dintre cele mai inspirate alegeri, atunci cand vine vorba de o clinica dotata cu aparatura de ultima generatie si personal profesional, gata sa ofere servicii in orice domeniu stomatologic, inclusiv cel ortodontic.

Poate aparatul dentar sa fie purtat inainte de fixarea unui implant dentar?

Pierderea unuia sau mai multor dinti poate da adevarate batai de cap unei persoane si nu doar la nivel estetic. Odata ce un dinte cade sau este extras, spatiul ramas va destabiliza intotdeauna restul dintilor, determinandu-i sa se miste in asa fel incat sa isi piarda pozitia initiala.

Cele mai citite articole

Totodata, atunci cand dintii incep sa se deplaseze si sa isi schimbe pozitia, in mod nefiresc, spatiul ramas incepe sa se limiteze, dar in acelasi timp, aspectul general al danturii capata un aspect neplacut si de asemenea, apar dificultati in vorbire si masticatie, ceea ce este destul de inconfortabil. Asadar, purtarea aparatului dentar este chiar recomandata in randul medicilor, care primesc intrebari legate de el. 

Pentru un overview ceva mai explicit: aparatul ortodontic ajuta foarte mult la reasezarea corecta a dintilor, eliberand si spatiul de care este nevoie inainte de atasarea unui implant dentar fast and fixed. 

Acest concept de implant rapid este si mai satisfacator, atunci cand fixarea lui depinde de doar 24 de ore. Este o interventie sigura si populara in randul specialistilor in implantologie, si de ce nu, o alternativa ofertanta pentru cei ce se confrunta cu astfel de probleme, specifice. Cu alte cuvinte, interventiile de ortodontie si implantologie, combinate, fac echipa buna in procesul de salvare al danturii.

In concluzie, la Excedent, se poate beneficia de un tratament complet, mai ales cand pacientii au nevoie de servicii din mai multe arii ale stomatologiei. Tot aici, pacientii gasesc utile informatii in legatura cu domenii precum: endodontia, tratarea cariilor si detatrajul. 

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizarea tablelor interactive in cadrul firmelor de afaceri: ce beneficii pot fi aduse?

Intenția Europei de a înlocui gazul rusesc se confruntă cu o mulțime de obstacole