in

3 idei de care sa tii cont atunci cand realizezi un anunt de angajare

In contextul actual, firmele de recrutari au posibilitatea de a folosi platformele online de recrutare, astfel incat sa-si eficientizeze si sa-si usureze munca de a gasi un candidat potrivit pentru cerintele firmei. Cu toate acestea, este necesar ca prezentarea companiei sa fie realizata adecvat, pentru ca potentialul angajat sa se simta atras si sa fie motivat sa concureze pentru postul respectiv. Din pacate, multe companii uita acest detaliu: si candidatii pot fi selectivi.

Cu ajutorul portalului AMS AI, toate companiile au sansa de a-si construi un anunt potrivit de angajare, care sa fie de-a dreptul atractiv pentru candidati. Astfel, in componenta sa, trebuie sa se respecte cateva criterii esentiale.

1. Alegerea unui titlu captivant

Pentru ca domeniul recrutarilor este unul competitiv si pentru ca exista o multime de candidati care sunt in cautarea unui loc de munca, este imperios necesar ca titlul ales sa fie captivant si sa iasa in evidenta. De asemenea, trebuie sa fie clar, astfel incat posibilul angajat sa stie de la inceput daca s-ar putea potrivi sau nu pentru locul respectiv de munca. Astfel, titlul trebuie sa contina: nivelul de pregatire necesar, industria, postul si orasul.

2. Descriere completa si clara a locului de munca

Cele mai citite articole

In cadrul descrierii, este necesar sa se includa informatii clare cu privire la postul pentru care se cauta candidat, cum ar fi: detalii despre companie si departament, responsabilitati, competentele si calificarile solicitate, tipul de contract oferit, salariul si beneficiile de care se bucura potentialul angajat. Printre beneficii pot fi incluse bonusurile de performanta, abonament la sala de fitness, la o clinica medicala etc. De asemenea, trebuie sa se includa si datele la care firma poate fi contactata de candidat.

3. Utilizarea materialelor video sau foto

Pentru atragerea unui numar mare de candidati, un truc util, care s-a dovedit a fi eficient, este sa se posteze, alaturi de anuntul de angajare si videoclipuri sau fotografii in care sunt surprinse opinii ale angajatilor despre locul de munca sau in care este evidentiat mediul de lucru. Se pot realiza fotografii ale angajatilor, pentru a se evidentia atmosfera prietenoasa si placuta. 

Prin urmare, este esential sa se tina cont de pasii mentionati anterior, astfel incat sa se creeze un anunt de angajare demn sa fie accesat de candidati calificati si cu experienta.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Costume barbati ieftine si camasi barbati inalti potrivite

Cum se alege spatiul pentru un birou de inchiriat