in

Pariuri sportive: Top 3 strategii de joc pe telefon

Îți petreci timpul liber cu postări pe rețele sociale, urmărești filme și seriale, asculți muzică sau podcasturi, iar toate aceste activități au în comun cel mai îndrăgit device: telefonul mobil. Ca să te bucuri de și mai multă distracție, îți prezentăm strategiile de joc la pariuri sportive online, direct din aplicații mobile create pentru smartphone.

Alege variantele potrivite dintre diferite tipuri de pariuri sportive

Când faci sport betting pe mobil, ai la dispoziție o gamă largă de pariuri, dintre care cele mai importante sunt: pariu single, pariu simplu (pariu single = pariu simplu), pariu combinat (multiplu sausistem). La pariurile single selectezi și înscrii pe bilet un singur eveniment sportiv. Câștigi dacă indici pronosticul corect. Pariul simplu implică selectarea mai multor evenimente sportive, pe care le pui pe același bilet. Câștigi dacă indici corect pronosticul pentru fiecare eveniment în parte. Pariul sistem/combinat este mai complex: pariul sistem implică selectarea din oferta a mai multor evenimente, pentru care alegi o anume condiție de minim în indicarea pronosticurilor corecte. Există și pariu sistem cu baze, care presupune selectarea pe lângă evenimentele din combinații a unui număr de evenimente, pentru care este necesară indicarea prognosticului exact. După ce te familiarizezi cu regulile de bază, încearcă și pariuri speciale: pariuri plus, pariuri șansă, pariuri avantaj (operatorul de betting stabilește zilnic un număr de evenimente  cărora li se acordă cote mărite) și pariuri extra. Pentru mai mult fun, încearcă și pariuri virtuale, pe curse de ogari și de cai, speedway, jocuri cu bile Lucky Six și Lucky X, disponibile la Winner, top operator de pariuri sportive și online casino.  

Urmărește în direct toate meciurile la care joci pariuri sportive live

Cele mai citite articole

Ai parte de mai multă distracție și încerci mereu ceva diferit cu pariuri live pe telefon. Emoție și adrenalină, inspirație și bucuria victoriei – toate acestea fac din live betting vedeta pariurilor sportive pe aplicații mobile. Urmărește în direct meciurile de fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, volei, baseball, fusal, snooker, rugby, tenis de masă, volei pe plajă ș.a. Alege operatori de betting ce oferă  pariuri sportive live pe aplicații performante, ca cea (precum cea) creată de Winner. Astfel te asiguri că beneficiezi de un live streaming de calitate și ai posibilitatea să pariezi în timpul desfășurării meciului, să modifici mizele sau să anulezi pariurile, dacă acțiunea din teren nu este așa cum îți dorești. Opțiunea cash out este importantă, deoarece îți dă ocazia să recuperezi din sumele pariate și să încerci pariuri noi, pentru șanse mai mari de câștig. 

Joacă pariuri sportive pe telefon doar în aplicații mobile legale

O strategie importantă când joci pariuri sportive pe smartphone este să alegi aplicația mobilă potrivită. Accesează doar aplicații ale operatorilor de betting licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Selectează aplicații user friendly, de exemplu Winner, disponibilă pe Android, iOS și pe AppGallery. Ai acces la pariuri sportive diversificate, retrageri rapide, bonusuri personalizate, o multitudine de sloturi distractive și jackpot-uri atractive. Beneficiezi de dinamism și flexibilitate, în condiții de siguranță și transparență a plăților și a câștigurilor. Ia în considerare strategiile de joc la pariuri sportive și accesează aplicațiile mobile specializate în sport betting, oricând ai chef să te distrezi cu sporturi pe smartphone. 

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G: Întrebări frecvente 

Cum să protejezi plantele de efectele razelor solare cu ajutorul plasei de umbrire