in

Cum sărbătorești ziua de 8 martie? 

Ziua de 8 martie este o sărbătoare prin care ne arătăm aprecierea pentru femeile din viața noastră. Ideal ar fi să sărbătorești 8 martie în fiecare zi pentru că femeile și mamele merită să se bucure de recunoștința familiei. Un simplu „mulțumesc” și „te iubesc” poate însenina ziua partenerei tale. 

Pentru astăzi am pregătit câteva idei cadouri de 8 martie care te pot inspira atunci când planifici ziua. Așadar, cum poți sărbători această zi specială? 

  1. Arată-ți aprecierea încă de la primele ore ale dimineții 

În această zi las-o să stea mai mult în pat, așa cum își dorește de mult să o facă. Nu te ridica din pat fără să îi spui că o iubești și fără să o pupi Dacă aveți copii, ai tu grijă de ei în această dimineață și implică-i și pe ei în această activitate – „facem liniște să se poată odihni mami”. 

  1. Aștept-o în bucătărie cu micul dejun

Mută-te în bucătărie și pregătește un mic dejun delicios de care să vă bucurați împreună. Dacă nu obișnuiești să faci asta, cu siguranță partenera ta va fi surprinsă. Suntem siguri că o vei aștepta cu micul dejun pregătit în mai multe dimineți după ce îi vei vedea zâmbetul. Nu uita nici de cafea – i-o poți duce la pat să o savureze cât timp tu pregătești masa.

  1. Pregătește cadoul din timp

Cele mai citite articole

Ar fi bine să nu lași pe ultima sută de metri alegerea cadoului. Îți recomandăm ca anul acesta să optezi pentru o experiență în locul unui lucru material. Cu siguranță nu se așteaptă la o ședință de masaj la un spa sau la un city break într-o locație romantică. Poți alege și o experiență de cuplu, cum ar fi ședințe de echitație, un zbor în tandem cu parapanta sau chiar și un zbor cu balonul. Există multe idei de cadou cupluri de care vă puteți bucura împreună. 

  1. Nu uita de flori

Florile nu trebuie să lipsească, așa că, între cafea și masajul la spa (sau orice altă experiență ai ales pentru a-ți surprinde partenera), strecoară și o vizită la florărie. Alege un buchet cu florile ei preferate și pune-le într-o vază, pe masă, pentru a crea o atmosferă romantică. 

Nu este atât de greu să îți surprinzi partenera într-o zi specială. Ai nevoie doar de inspirație pentru a alege cadoul potrivit, în rest, poți aplica ideile de mai sus și vei vedea că vei câștiga inima iubitei pe viață. Ziua de 8 martie este una specială și ar trebui sărbătorită așa cum se cuvinte, cu mic dejun în pat, flori și experiențe memorabile. 

Dacă nu ai timp să organizezi o astfel de zi, nu îți face probleme, de multe ori, un ”te iubesc” și un sărut sincer pe frunte compensează. Și noi ne-am început lista cu gesturile mici care aduc un zâmbet și fluturi în stomac indiferent de momentul sau ocazia cu care sunt realizate. Axează-te mai multe pe momente deosebit și mai puțin pe lucruri materiale. Obiectele se sparg, se pierd sau se uzează..amintirile niciodată.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este catina si pentru ce este recomandata?

Ridica-ti moralul cu firma de servicii de curatenie in Bucuresti