in

Cum să reduci costul asigurării CASCO: sfaturi și recomandări

Știi ce înseamnă CASCO? Ai auzit despre asigurarea CASCO de multe ori, dar știai că vine de la „casualty and collision”, adică accident si tamponare? Dacă n-ai  CASCO și ești șoferul păgubit, va trebui să suporți costurile de reparație, ca apoi să recuperezi cheltuielile prin acțiuni legale de la șoferul care a produs accidentul. Acum, că ai aflat ce reprezintă CASCO, descoperă și cum să reduci sumele pe care le plătești pentru această asigurare auto facultativă! 

Compară ofertele de la mai multe firme de asigurări auto

Nu te grăbi să accepți prima ofertă de asigurare CASCO pe care o primești. Piața asigurărilor este competitivă, iar companiile oferă diferite tarife și pachete de servicii. Apeleaza la un broker pentru  pentru a găsi cea mai bună ofertă care îți satisface nevoile și este adecvată bugetului tău. 

De exemplu, alege asigurarea CASCO de la ottobroker.ro, ca să beneficiezi de oferte personalizate și serviciu de rezolvare daună de la A la Z, cu returnarea mașinii reparate, gata de drum. Poți să studiezi în detaliu serviciile incluse în polița de asigurare: riscurile acoperite, excluderile, acoperirea teritorială, franșizele. În maxim 24 de ore de la solicitare, primești toate informațiile necesare și recomandări adaptate cerințelor și nevoilor tale, de la consilierul Otto Broker. Beneficiezi de consultanță gratuită zilnic, de luni până duminică, între orele 9.00 și 21.00. 

Descoperă campaniile promoționale pentru asigurări CASCO

Cele mai citite articole

Multe companii de asigurări oferă reduceri pentru diferite motive, cum ar fi: masina noua, client nou, daca instalezi un sistem de securitate suplimentar pe mașină sau participi la cursuri de conducere defensivă. Întreabă despre aceste reduceri și vezi dacă te califici. De asemenea, se oferă discounturi pentru plățile efectuate anual, în loc de plăți lunare sau trimestriale. 

In plus, dacă optezi pentru mai multe tipuri de asigurări de la aceeași companie (de exemplu, CASCO și asigurarea de locuință sau CASCO și asigurarea RCA ). Verifică dacă această opțiune este disponibilă și dacă este convenabilă pentru tine. 

Menține un istoric de conducere curat, pentru a beneficia de reduceri

Șoferii cu un istoric curat, fără accidente sau amenzi, beneficiază adesea de prime mai mici la asigurarea CASCO. Condu prudent și respectă regulile de circulație, pentru a menține costurile asigurării cât mai scăzute. Dacă ai deja un istoric de conducere negativ, ia măsuri pentru a îmbunătăți situația. Participă la cursuri de conducere defensivă și îmbunătățește-ți scorul la evaluarea efectuată de asigurător.

Folosește istoricul de conducere curat ca un avantaj în negocierile cu companiile de asigurări. Poți solicita reduceri, bonusuri sau prime de asigurare mai mici, dacă prezinți dovezi de conducere sigură, fără incidente. Comportamentul responsabil la volan reduce riscul de accidente și daune, iar firmele de asigurări apreciază acest lucru, folosind chiar și o aplicație mobilă pentru evaluarea stilului de condus.

Reducerea costului asigurării CASCO necesită o abordare proactivă și informată. Prin compararea ofertelor, ajustarea acoperirii și beneficierea de reduceri, poți găsi o poliță care să-ți ofere protecția dorită, fără a afecta semnificativ bugetul. Este esențial să te informezi constant și să evaluezi periodic nevoile tale de asigurare pentru a te asigura că obții cea mai bună valoare pentru banii tăi.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum mă pregătesc pentru a merge în vacanță cu un bebeluș

Îți dorești să devii influencer? Află care sunt abilitățile ce te ajută să-ți construiești un brand pe rețelele sociale!