in

Cum sa aduci un strop de culoare la orice petrecere: confetti 

Cum sa aduci un strop de culoare la orice petrecere: confetti 

Partea cea mai frumoasa la confetti este ca vin in numeroase forme si culori, incat au potentialul sa creeze un adevarat spectacol. Ele pot avea o forma rotunda, de steluta, inimioare, trandafiri, floricele si fluturas. Datorita diversitatii formelor ele pot fi folosite atat pentru petrecerile de zilele de nastere ale celor mici, cat si pentru a celebra o aniversare romantica. 

O zi de nastere plina de confetti – cum arata, mai exact? 

Exista mai multe feluri prin care pot fi folosite confetti in cadrul unei petreceri de copii. Decoratiunile trebuie sa respecte neaparat tema, astfel ca paharele, farfuriile si baloanele trebuie sa fie toate colorate precum confetti. Cei care isi doresc, pot pune chiar si un semn pe perete in care sa-i ureze un “la multi ani” colorat micutului sarbatori. 

Pentru a fi in tema, dulciurile servite la petrecere pot fi decorate intr-o maniera asemanatoare, astfel ca indiferent ca este vorba de gogosi, biscuiti sau tort, toate sa arate de parca sunt facute din confetti. Chiar si ustensilele pe care le vor folosi sa manance pot fi colorate, iar la plecare, invitatii vor primi un pachetel cu dulciuri si o mica amintire de la petrecere. 

Cum sa folosesti confetti pentru evenimente cu o multime numeroasa?

Cele mai citite articole

Cei care isi doresc ceva care sa se asemene unor produse pirotehnice, dar care sa pastreze farmecul de confetti pot merge pe varianta tunurilor de confetti. Ele sunt specifice festivitatilor de premiere, concertelor sau evenimentelor sportive. 

Unele persoane vor sa-si transforme nunta intr-o amintire de neuitat, asa ca folosesc tunuri cu confetti. Atunci cand sunt utilizate in aer liber pot crea decorul perfect pentru realizarea cat mai multor poze cu familia si prietenii. Cand sunt utilizate in interiorul unui restaurant, pentru o atmosfera cat mai romantica cea mai potrivita culoare este rosu. 

Prin urmare, nu conteaza modalitatea prin care sunt folosite confetti la o petrecere, indiferent ca sunt aruncate pur si simplu, sunt folosite tunuri cu confetti sau pocnitoare. Singurul lucru important este ca cei toti prezenti sa se bucure impreuna de un moment magic. 

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce usi poti alege pentru casa ta?

Cum sa recunosti firme de constructii Cluj de renume