in

Cum poti sa obtii un plus de valoare pentru locuinta prin intermediul pergolelor retractabile?

In contextul actual, proprietarii care vor sa-si vanda locuintele sunt mereu in cautarea unor metode interesante care le-ar putea imbunatati semnificativ valoarea, astfel incat sa le poata vinde la un pret ridicat. Una dintre variantele la care pot apela consta in montarea unor pergole retractabile, pentru ca ofera un nivel mai ridicat de confort si sunt considerate a fi inovatii in lumea arhitecturala. De asemenea, sunt si practice, pentru ca ofera posibilitatea de extindere a locuintei, prin realizarea unei terase protejate de factorii externi.

3 motive sa cumperi pergole retractabile pentru locuinta ta

1. Capacitate ridicata de protectie impotriva intemperiilor

Cei care isi doresc sa stea cat mai mult timp afara pentru a se bucura de sunetul, mirosul placut al ploii si sa fie, totodata, protejati, pot lua in considerare pergolele retractabile sau chiar pergolele bioclimatice. Sistemul automat de copertine actioneaza ca un acoperis pentru terasa exterioara, oferindu-i proprietarului posibilitatea de a petrece timp in aer liber si de a fi protejat.

2. Spatiu umbrit asigurat

Cele mai citite articole

In sezonul cald, riscul de a face insolatie a crescut vertiginos in ultima vreme, din cauza razelor ultraviolete puternice si daunatoare. Astfel, expunerea la soare poate fi atat neplacuta, cat si periculoasa. Din fericire, pergolele retractabile au un sistem de umbrire calitativ, care ajuta la crearea unui spatiu relaxant si racoros, chiar si cand temperaturile sunt foarte ridicate. 

3. Extinderea locuintei

Pergola retractabila ofera posibilitatea extinderii locuintei, prin adaugarea unei terase in spatiul exterior, care sa fie protejata si de umiditate, si de soare. De asemenea, imbunatateste si confortul termic din casa, actionand ca un scut impotriva frigului sau caldurii puternice, in functie de sezon. Cei care vor sa iasa in aer liber, dar totusi nu vor sa se expuna factorilor din exterior (ploaie abundenta, soare puternic), pot lua in considerare aceasta inovatie arhitecturala.

Prin urmare, folosirea pergolelor in prezent este o modalitate eficienta prin care fiecare proprietar are posibilitatea de a-si imbunatati valoarea locuintei, prin beneficiile pe care le ofera indiferent de sezon.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă măiestria și frumusețea clasică a inelelor cu diamant

Bateria masinii – cum functioneaza?