in

Cum poți să integrezi fustele midi în ținutele de zi cu zi: un mic ghid de stilizare al unuia dintre cele mai purtate și îndrăgite articole vestimentare 

Fustele midi sunt acele piese vestimentare esențiale din garderoba oricărei femei, niște articole care conferă eleganță și versatilitate look-ului tău fără a sacrifica estetica lui, comoditatea și stilul tău personal. De la croieli conice la modele în pliuri, evazate, variante florale, cu animal print ori cu broderii și aplice strălucitoare, fustele midi pot fi integrate cu ușurință în ținutele tale de birou, de ieșit în oraș sau pentru facultate. 

Descoperă 4 modalități creative prin care poți adăuga fustele midi în garderoba ta: 

  1. Alege un stil potrivit conformației tale și stilului tău 

Fustele midi sunt disponibile într-o varietate de stiluri, modele, fabricate din materiale organice sau sintetice, astfel încât tu și alte femei să vă puteți decide asupra unui design care vi se potrivește cel mai bine. Spre exemplu, dacă îți dorești un look sofisticat pentru o ieșire în oraș cu prietenul tău, optează pentru un model de fustă conică într-o culoare neutră sau cel mai bine, negru. Pe lângă faptul că acest stil de fustă îți va pune în evidență silueta, ea îți va conferi și un aer elegant și rafinat. Iar pentru o pasionată de fotografie, un look de prințesă format dintr-o fustă din voal pastelată și vaporoasă va impresiona pe toți urmăritorii tăi datorită felului în care fusta creează „acea impresie de mișcare”, de tridimensionalitate fotografiei tale. De asemeni, pentru poze reușite, încearcă să te „joci” cu unghiurile: roagă fotograful să realizeze o poză dintr-o perspectivă joasă astfel încât să redai impresia unei siluete „alungite”.

  1. O fustă purtată corespunzător va atrage toate privirile 

Fustele midi sunt perfecte pentru plimbări, rezolvarea unor taskuri în oraș, mersul la cumpărături sau la job, asigurându-ți o adaptabilitate facilă pentru acele „last minute calls”. Spre exemplu, pentru un look confortabil sau business casual, poți purta o fustă plisată împreună cu tricou simplu și să încalți o pereche de sandale, balerini sau adidași. Iar modelele din colecția de fuste pentru femei de pe Ipanomi.com sunt ideale pentru o apariție sofisticată și bine pusă la punct!

  1. Experimentează cu bijuterii și accesorii 

Cele mai citite articole

Un colier finuț, o pereche de cercei minimaliști din aur, cordeluțe sau brățări oversize sunt doar câteva exemple ce pot accentua unicitatea ta. Alege pentru un look elegant o fustă midi satinată, o pereche de cercei mici și un colier din perle. Iar pentru un vibe mai tineresc, poți încerca să asortezi o pereche de cercei sub formă de animale (pisică, pasăre etc.) unei fuste midi cloș monocromatice. 

  1. O adaptabilitate infinită

Fustele midi sunt extrem de versatile și pot fi purtate pentru diverse ocazii, de la o zi la birou la un eveniment special de sărbătorit. Fiind niște piese atemporale și elegante, fustele midi pot fi purtate în „n” combinații și de-a lungul întregului an: toamna, cu un pulover subțire și o pereche de dresuri colorate și ghete; primăvara, cu o cămașă albă asortată unei fuste decorate cu buchețele de flori înmiresmate sau iarna, un look monocromatic compus dintr-o fustă midi plisată din catifea burgundie așezată peste o bluză de aceeași nuanță, cizme lungi cu toc și deasupra lor, un palton lung din lână de culoare roșie. 

În concluzie, garderoba unei femei moderne și cu bun gust necesită piese esențiale și ușor de asortat precum fustele de lungime midi. Iar, descoperirea și coordonarea lor nu a fost niciodată mai ușoară, astăzi putând să creezi ținute sofisticate și adecvate locului în care îți propui să ajungi prin simple search-uri în catalogul unor magazine din online. Așadar, investește în câteva fuste midi fabricate din materiale calitative și în culori variate și lasă-te cuprinsă de magia momentului prin care te vor purta! 

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Personalizare și adaptabilitate: vitrine frigorifice verticale concepute pentru nevoile specifice ale fiecărui client

Cum să recunoști și să elimini paraziții externi de la animalele de companie