in

3 sfaturi pentru a amenaja o baie mica

Amenajarea unui spatiu este un proces complex, in care ar trebui luati in considerare mai multi factori, legati in special de functionalitate si aspect. De aceea, cu cat spatiul este mai mic, cu atat provocarea este mai mare. 

In cazul amenajarii unei bai de mici dimensiuni, trebuie sa se tina cont de numarul persoanelor care o folosesc, varsta acestora, precum si stilul de amenajare preferat sau dorintele personale. De aceea, pentru a putea combina cu succes functionalitatea unui astfel de spatiu cu un aspect estetic placut, pot fi luate in considerare urmatoarele sfaturi: 

Cabina de dus in loc de cada 

Cu toate ca pe piata pot fi gasite si cazi de baie de mici dimensiuni, in acest caz este de preferat instalarea unei cabine de dus. Cei care isi doresc o baie moderna, adaptata tendintelor actuale, pot alege dusul walk in cu paravan dus din sticla, care este elegant si foarte potrivit intr-o baie mica. Acesta este elegant si minimalist. 

Este de preferat mobilierul suspendat 

Indiferent daca este vorba despre vasul de wc sau despre masca de la chiuveta, mobilierul de baie suspendat confera impresia de mai mult spatiu, fara ca oamenii sa fie privati de spatiile de depozitare necesare. In plus, acestea pot completa un design modern, obtinut cu ajutorul dusului walk in. 

Putine accesorii, dar oglinizi mari 

Oglina este una dintre iluziile optice folosite pentru a face o camera mica sa para spatioasa. De aceea, montarea unor oglinzi de mari dimensiuni intr-o baie mica va face ca aceasta sa para mai mare. In plus, aceasta iluzie este completata si de paravanul din sticla, care nu obtureaza lumina, iar delimitarea spatiului este discreta. 

In ceea ce priveste accesoriile, acestea sunt inutile si ocupa prea mult spatiu dintr-o baie mica, pentru aceasta fiind foarte potrivit stilul minimalist, bazat pe folosirea unor elemente putine, dar multifunctionale.

Prin urmare, alegerea elementelor care nu trebuie sa lipseasca dint-o baie pentru a amenaja un astfel de spatiu de mici dimensiuni trebuie sa se faca cu mare grija, evitandu-se folosirea lucrurilor care sunt inutile, fara nicio functionalitate. 

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este kinetoterapia si cand este recomandata?

Ce usi poti alege pentru casa ta?